Articles by Express

Motrat më të bukura në botë (Foto)

eah Rose dhe Ava Marie janë dy binjaket identike nga Los Anxhelosi dhe Orange County, të cilat janë konsideruar nga ndjekësit e tyre në “Instagram” si motrat më të bukura në botë. Nëna e 7-vjeçareve,…