Kuriozitete


Shenjat që lidhja juaj do të zgjasë një jetë

1. Kur ju nuk mundoheni të ndryshoni njëri-tjetrin. Kjo ka të bëjë me pranueshmërinë dhe të qenurit i hapur ndaj ndryshimeve. Përpara se të tentoni të ndryshoni partnerin, mendoni si do ndiheshit nëse dikush përpiqet…