Video

Keshtu Kercehet ne Dasma Shqiptare…

Dikur nusja kur shkonte tek shtëpia e burrit lyente gishtat në mjalt dhe prekte pragun e derës, por kjo tablo është harruar, përsëritet vetëm sa herë shfaqet filmi “Përrallë nga e kaluara”. Llokumet janë zëvedësuar…

Read More
Kërcimi magjik i kësaj vajze Turke po çmend mysafirët!

Kërcimi magjik i kësaj vajze Turke po çmend mysafirët!Kërcimi magjik i kësaj vajze Turke po çmend mysafirët!Kërcimi magjik i kësaj vajze Turke po çmend mysafirët!Kërcimi magjik i kësaj vajze Turke po çmend mysafirët!Kërcimi magjik i…