Shperndaje në Facebook.

Të drejtosh shpinën e kërrusur vetëm me goditje, ky doktor meriton “Nobel”

Kjo histori është e jashtëzakonshme!
Djali që shihni në videon e mëposhtme quhet Mun. Ai nuk ndjente asgjë në njërën këmbë për tre muaj, nuk ishte në gjendje të ecte drejt dhe kishte dhimbje pafund, derisa u njoh me teknikën e goditjes në shpinë nga një doktor, i cili praktikisht i ndryshoi jetën.
E keni parasysh kur këmba është krejtësisht e vdekur? Pyetje koti, sigurisht, pasi kjo gjë është shumë e rrallë dhe nuk ia urojmë askujt, por thjesht duam të themi se ky doktor është ndryshe nga të tjerët.
Shihni mënyrën se si ia drejton shpinë e kërrusur djalit dhe do të mahniteni!

Doctor Changes Teenager's Life With Amazing Back Cracking

Mun had been in constant pain, unable to stand and losing feeling in his leg for three months. Thanks to this doctor's back cracking technique, he made an incredible transformation… 🙌

Posted by LADbible on Montag, 9. Oktober 2017

Be the first to comment on "Të drejtosh shpinën e kërrusur vetëm me goditje, ky doktor meriton “Nobel”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shperndaje në Facebook.